Status opschortende voorwaarden De Hoge Regt Oost fase 2

17 september '24

Hoera, je hebt een woning gekocht en nu is het wachten totdat je naar de notaris kunt. Voor het zover is, moet er eerst voldaan zijn aan alle opschortende voorwaarden. Daarom geven we je graag een update van de stand van zaken.

De opschortende voorwaarden op een rijtje

De overeenkomsten komen tot stand, zodra aan alle opschortende voorwaarden is voldaan en de grond in bezit is. Zo staat er in de aanneemovereenkomst omschreven dat er voldaan moet worden aan de volgende voorwaarden:

  • 70% van de woningen in de projectfase is verkocht;
    Voldaan. De verkoop van de 23 woningen verloopt zeer voorspoedig, want inclusief de geplande tekenafspraken is al ruim 70% van de woningen verkocht.

  • de omgevingsvergunning is onherroepelijk;  
    Voldaan. 

  • de garantieverstrekker moet een bewijs van planacceptatie hebben afgegeven; 
    De definitieve planacceptatie is aangevraagd.

  • de grond moet bouwrijp zijn;
    Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet om de bouwrijpe grond in ons bezit te krijgen. 

 

image alt

Gunning en notaris

Zodra aan alle opschortende voorwaarden is voldaan ontvangen alle kopers een hoerabericht. Hiermee bevestigen we dat het project doorgaat en gegund kan worden. Op dat moment krijg je als koper ook een uitnodiging om naar de notaris te gaan voor de levering van de grond. De aannemer zal vanaf nu ook starten met de voorbereidingen voor de bouw. 

Naar verwachting hebben we vóór november 2024 aan alle opschortende voorwaarden voldaan. Dat betekent dat je nog dit jaar naar de notaris kunt voor de levering van de grond.

Wat speelt er? Nieuwsoverzicht
Wonen in De Hoge Regt Oost fase 2? Bekijk het woningaanbod